Nepečený sněhulák ze Srdíček

Co potřebujeme:

  • Sedita Rodinné Srdíčka kakaovo-kokosové
  • Sedita Rodinné Club karamelové
  • Máslo 200 g
  • Kokos 100 g
  • Marcipán 50 g + potravinářské barvivo vlastního výběru
  • Bílá poleva
  • Hořká čokoláda
  • Mandlové šupinky
  • Sušená kustovnice čínská (goji)

Postup:

Smíchejte rozdrcené karamelové Club sušenky s máslem, čokoládou (případně vaječným likérem), ze kterých připravte tři kuličky různých velikostí. Ty na sebe naskládejte (můžete si pomoci párátkem) a nechte vychladit/ztuhnout. Rozehřejte si bílou polevu a ztuhlé sněhuláky v ní namočte. Následně jako základ použijte kakaovo-kokosové Sedita srdíčko. Na polevu ještě můžete nasypat strouhaný kokos. Mandlový marcipán si obarvěte do barvy, která je srdíčku nejblíž, a připravte malé kulichy na hlavu. Místo nosu použijte sušené goji a ručičky nahraďte šupinkami mandle.

Za recept děkujeme Lucce Novákové.


Napsat komentář