Adrenalinové dobrodružství v Lanovém centru PROUD

Publikované dne 31. května 2022

Rodinná zábava v Lanových centrech PROUD!

Kdo alespoň jednou v životě nesnil o létání. Vychutnat si ten lehký pocit bez tíže a mít vítr ve vlasech. Co se prostě pořádně odvázat a vyrazit vstříc neopakovatelnému dobrodružství? Samozřejmě jen obrazně, ve skutečnosti rozhodně žádné odvazování! Budete-li v Praze, Brně či Olomouci, máme pro vás skvělý rodinný tip na zábavné a dobrodružné odpoledne.

Lanová centra PROUD

Zabavit děti může být někdy oříšek. Ale co teprve zabavit tatínky! Dětská hřiště a památky mnohdy není nic pro ně. Znáte to také? Tak nastražte uši, máme pro vás tip na jedinečná místa, kde si přijde na své opravdu celá rodina! Historie Lanových center PROUD sahá již do roku 2000. První brány této nadčasové atrakce se návštěvníkům otevřely v Olomouci a jednalo se o největší lanové centrum v České republice i střední Evropě. Kromě nízkých a vysokých lanových překážek zde můžete najít také herní prvky pro dospělé i děti od 3 let, lezeckou stěnu, skoky, velký zhup (10-ti metrová houpačka), nebo lanovky dosahující délky až 300 metrů. Ty jsou nejdelší v České republice. Přímo na místě je zajištěno příjemné posezení s občerstvením.

 

Areály Lanových center PROUD jsou certifikovány dle mezinárodně platných norem a programy vedou pouze odborně vyškolení instruktoři, kteří prochází každoročním přezkoušením. Také materiály a vybavení, které zde používají, jsou výhradně certifikované a určené právě pro účely lanových center. 

 

Zvýhodněný program atrakcí pro čtenáře blogu Rodinné

Abyste si mohli zábavu a dobrodružství užít naplno, přinášíme vám ve spolupráci s Lanovým centrem PROUD akci 1 + 1 vstupenka zdarma na vybrané atrakce. Ať už budete mít namířeno do lanového centra PROUD v Praze, Brně či Olomouci, nezapomeňte na slevový kód pro uplatnění akce. Budete-li objednávat online, zadejte v objednávce slevový kód SEDITA. Pokud budete vstupné na atrakce kupovat přímo na místě, sdělte obsluze heslo: SEDITA RODINNÉ

 

Více informací k jednotlivým atrakcím naleznete zde:

 

 

Komentáře (4)

    • Sedita Rodinné

      Dobrý den Olgo, ke každé atrakci naleznete níže odkaz s detaily uplatnění a s popiskem k jednotlivým atrakcím. Budete-li potřebovat více informací, podívejte se přímo na webové stránky Lanového centra PROUD. Doufáme, že zavítáte, uplatníte si jako čtenářka našeho blogu slevu a užijete si spoustu zábavy! 🙂

Napsat komentář