Co potřebujeme:
- Sedita Rodinné Srdíčka kakaovo-kokosové
- Sedita Rodinné Club karamelové
- Máslo 200 g
- Kokos 100 g
- Marcipán 50 g + potravinářské barvivo vlastního výběru
- Bílá poleva
- Hořká čokoláda
- Mandlové šupinky
- Sušená kustovnice čínská (goji)
Postup:
Smíchejte rozdrcené karamelové Club sušenky s máslem, čokoládou (případně vaječným likérem), ze kterých připravte tři kuličky různých velikostí. Ty na sebe naskládejte (můžete si pomoci párátkem) a nechte vychladit/ztuhnout. Rozehřejte si bílou polevu a ztuhlé sněhuláky v ní namočte. Následně jako základ použijte kakaovo-kokosové Sedita srdíčko. Na polevu ještě můžete nasypat strouhaný kokos. Mandlový marcipán si obarvěte do barvy, která je srdíčku nejblíž, a připravte malé kulichy na hlavu. Místo nosu použijte sušené goji a ručičky nahraďte šupinkami mandle.
Za recept děkujeme Lucce Novákové.
Smíchejte rozdrcené karamelové Club sušenky s máslem, čokoládou (případně vaječným likérem), ze kterých připravte tři kuličky různých velikostí. Ty na sebe naskládejte (můžete si pomoci párátkem) a nechte vychladit/ztuhnout. Rozehřejte si bílou polevu a ztuhlé sněhuláky v ní namočte. Následně jako základ použijte kakaovo-kokosové Sedita srdíčko. Na polevu ještě můžete nasypat strouhaný kokos. Mandlový marcipán si obarvěte do barvy, která je srdíčku nejblíž, a připravte malé kulichy na hlavu. Místo nosu použijte sušené goji a ručičky nahraďte šupinkami mandle.